Mitra idéal pikeun ICO / STO / IEO anjeun

Gravitas Internasional ngalangkungan kolam renang pamimpin industri sareng ahli, tiasa nyieun karajinan ICO / STO / IEO komprehensif ti A dugi Z.

Mitra idéal pikeun ICO / STO / IEO anjeun

Gravitas Internasional ngalangkungan kolam renang pamimpin industri sareng ahli, tiasa nyieun karajinan ICO / STO / IEO komprehensif ti A dugi Z.

bisnis

Tambih deui
  • Panaséhat Tokenomics

  • Tulisan seratan

  • Tulisan whitepaper

sah

Tambih deui
  • Ngaluarkeun dokumen pendapat hukum sah Singapura
  • Sumbangan sareng pajeg anjeun sareng panasehat akuntansi pikeun strukturna perusahaan
  • Hubungan sareng Otoritas Moneter Singapura
  • Pasatujuan basajan pikeun Tokens Deui (SAFT) 
  • Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sapertos per UU Singapura 
  • Sarat sareng Kaayaan Dijual Dijual 
  • Sarat Umum sareng Kaayaan pikeun situs web ICO anjeun

Hubungan / manajemén nasihat hukum éksternal Anjeun 

MARKETING

Tambih deui
  • Penyediaan Strategi Pemasaran ICO 
  • Nyiptakeun situs wéb pikeun ICO
  •  Search Engine Optimasi (SEO)
  • Rencana komunikasi pikeun parobahan wéb pikeun ngaoptimalkeun laju konvérsi
  • Naming, Desain logo sareng desain Token.
  • Tungtunan imajinasi sareng template desain nyiptakeun pikeun situs web ICO, brosur, sareng presentasi kagiatan
  • Produksi panjelasan pidéo 
  • Pilihan eusi 
  • Tulisan eusi pikeun situs web sareng brosur ICO 
  • Nyiptakeun visual sareng rarancang kanggo Bodas Paper
  • Hiji-Pager Marketing Brochure visuals sareng desain desain

teknologi

Tambih deui
  • Ngamekarkeun Kontrak Smart nganggo ERC-20 Token pikeun proyék ICO anjeun
  • Tés kaamanan kanggo token kalebet laporan asuransi kaamanan 

piwuruk

Tambih deui
  • Anggo shot sirah sareng bio Malcolm Tan salaku panaséhat dina sagala dokuméntasi ICO
  • Naséhat konsultasi ti anggota tim Gravitas 

klien urang

Jaringan internasional

Singapura

Hong Kong

Koréa

Viétnam

Malta

Swiss