Mitra idéal pikeun ICO / STO / IEO anjeun

Gravitas Internasional ngalangkungan kolam renang pamimpin industri sareng ahli, tiasa nyieun karajinan ICO / STO / IEO komprehensif ti A dugi Z.

Mitra idéal pikeun ICO / STO / IEO anjeun

Gravitas Internasional ngalangkungan kolam renang pamimpin industri sareng ahli, tiasa nyieun karajinan ICO / STO / IEO komprehensif ti A dugi Z.

Jasa Gravitas Internasional
1
  • Ngaluarkeun dokumen pendapat hukum sah Singapura
  • Sumbangan sareng pajeg anjeun sareng panasehat akuntansi pikeun strukturna perusahaan
  • Hubungan sareng Otoritas Moneter Singapura
  • Pasatujuan basajan pikeun Tokens Deui (SAFT)
  • Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sapertos per UU Singapura
  • Sarat sareng Kaayaan Dijual Dijual
  • Sarat Umum sareng Kaayaan pikeun situs web ICO anjeun
  • Hubungan / manajemén nasihat hukum éksternal Anjeun
piwuruk
  • Anggo shot sirah sareng bio Malcolm Tan salaku panaséhat dina sagala dokuméntasi ICO
  • Naséhat konsultasi ti anggota tim Gravitas
bisnis
  • Panaséhat Tokenomics
  • Tulisan seratan
  • Tulisan Whitepaper
teknologi
  • Ngamekarkeun Kontrak Smart nganggo ERC-20 Token pikeun proyék ICO anjeun
  • Tés kaamanan kanggo token kalebet laporan asuransi kaamanan
Marketing
  • Penyediaan Strategi Pemasaran ICO
  • Nyiptakeun situs wéb pikeun ICO
  • Search Engine Optimasi (SEO)
  • Rencana komunikasi pikeun parobahan wéb pikeun ngaoptimalkeun laju konvérsi
  • Naming, Desain logo sareng desain Token.
  • Tungtunan imajinasi sareng template desain nyiptakeun pikeun situs web ICO, brosur, sareng presentasi kagiatan
  • Produksi panjelasan pidéo
  • Pilihan eusi
  • Tulisan eusi pikeun situs web sareng brosur ICO
  • Nyiptakeun visual sareng rarancang kanggo Bodas Paper
  • Hiji-Pager Marketing Brochure visuals sareng desain desain

bisnis

Tambih deui
  • Panaséhat Tokenomics

  • Tulisan seratan

  • Tulisan Whitepaper

sah

Tambih deui
  • Ngaluarkeun dokumen pendapat hukum sah Singapura
  • Sumbangan sareng pajeg anjeun sareng panasehat akuntansi pikeun strukturna perusahaan
  • Hubungan sareng Otoritas Moneter Singapura
  • Pasatujuan basajan pikeun Tokens Deui (SAFT)
  • Sarat jeung Kaayaan Pamakéan sapertos per UU Singapura
  • Sarat sareng Kaayaan Dijual Dijual
  • Sarat Umum sareng Kaayaan pikeun situs web ICO anjeun

Hubungan / manajemén nasihat hukum éksternal Anjeun

MARKETING

Tambih deui
  • Penyediaan Strategi Pemasaran ICO
  • Nyiptakeun situs wéb pikeun ICO
  • Search Engine Optimasi (SEO)
  • Rencana komunikasi pikeun parobahan wéb pikeun ngaoptimalkeun laju konvérsi
  • Naming, Desain logo sareng desain Token.
  • Tungtunan imajinasi sareng template desain nyiptakeun pikeun situs web ICO, brosur, sareng presentasi kagiatan
  • Produksi panjelasan pidéo
  • Pilihan eusi
  • Tulisan eusi pikeun situs web sareng brosur ICO
  • Nyiptakeun visual sareng rarancang kanggo Bodas Paper
  • Hiji-Pager Marketing Brochure visuals sareng desain desain

teknologi

Tambih deui
  • Ngamekarkeun Kontrak Smart nganggo ERC-20 Token pikeun proyék ICO anjeun
  • Tés kaamanan kanggo token kalebet laporan asuransi kaamanan

piwuruk

Tambih deui
  • Anggo shot sirah sareng bio Malcolm Tan salaku panaséhat dina sagala dokuméntasi ICO
  • Naséhat konsultasi ti anggota tim Gravitas

klien urang

Jaringan internasional

Singapura

Hong Kong

Koréa

Viétnam

Malta

Swiss