Partneri ideal për ICO / STO / IEO tuaj

Gravitas International përfshin një grup udhëheqësish dhe ekspertësh të industrisë, të aftë të krijojnë një ICO / STO / IEO gjithëpërfshirëse nga A deri në Z.

Partneri ideal për ICO / STO / IEO tuaj

Gravitas International përfshin një grup udhëheqësish dhe ekspertësh të industrisë, të aftë të krijojnë një ICO / STO / IEO gjithëpërfshirëse nga A deri në Z.

BIZNESI

më shumë
 • Këshillëdhënëse e Tokenomics

 • Shkrimi me litar

 • Shkrim me letra të bardha

LIGJORE

më shumë
 • Nxjerrja e një dokumenti të mendimit juridik në Singapor
 • Ndërlidhja me këshilltarët tuaj të taksave dhe kontabilitetit për strukturimin e korporatave
 • Angazhimi me Autoritetin Monetar të Singaporit
 • Marrëveshje e thjeshtë për tokat e ardhshme (SAFT) 
 • Politika e privatësisë, sipas ligjit të Singaporit 
 • Kushtet dhe kushtet e shitjes së tokës 
 • Kushtet dhe rregullat e përgjithshme për uebfaqen tuaj të ICO-së

Ndërlidhja / menaxhimi i mbrojtësit tuaj të jashtëm juridik 

MARKETING

më shumë
 • Sigurimi i Strategjisë së marketingut të ICO-së 
 • Krijimi i faqes në internet për ICO
 •  Search Engine Optimization (SEO)
 • Plani i komunikimit për ndryshimet në ueb për të optimizuar shkallën e konvertimit
 • Emërtimi, modelimi i logos dhe dizajni i shenjës.
 • Udhëzime për imazhe dhe krijimin e modeleve të projektimit për uebfaqen e ICO-së, broshurën dhe prezantimet e ngjarjeve
 • Prodhimi i video-shpjeguesve 
 • Përzgjedhja e përmbajtjes 
 • Shkrim i përmbajtjes për uebfaqen dhe broshurën e ICO-së 
 • Krijimi i pamjeve vizuale dhe modelimit për Letrën e Bardhë
 • Broshura vizuale dhe krijimi i një broshurë për marketing me një faqe

â € <

TEKNOLOGJIA

më shumë
 • Zhvillimi i një kontrate të zgjuar duke përdorur një ERC-20 Token për projektin tuaj ICO
 • Testimi i sigurisë së shenjës përfshirë raportin e kontrollit të sigurisë 

KĖSHILLUESE

më shumë
 • Përdorimi i goditjes së kokës dhe bio e Malcolm Tan si këshilltar në të gjithë dokumentacionin tuaj të ICO-së
 • Këshilla për konsulencë nga një anëtar i ekipit të Gravitas 

KLIENTËT TANË

Rrjeti ndërkombëtar

SINGAPORE

Hong Kong

KOREA

Vietnam

Malta

Zvicër