Идеален партнер за вашиот ICO / STO / IEO

Gravitas International опфаќа голем број на лидери и експерти во индустријата, способни да занает сеопфатен ICO / STO / IEO од А до З.

Идеален партнер за вашиот ICO / STO / IEO

Gravitas International опфаќа голем број на лидери и експерти во индустријата, способни да занает сеопфатен ICO / STO / IEO од А до З.

БИЗНИС

Повеќе
 • Советодавни работи за токиномика

 • Пишување со мали букви

 • Пишување на бела белешка

ПРАВНИ

Повеќе
 • Издавање документ за правно мислење во Сингапур
 • Поврзување со вашиот советник за даноци и сметководство за корпоративно структурирање
 • Ангажман со монетарната власт на Сингапур
 • Едноставен договор за идните токени (SAFT) 
 • Политика на приватност според Сингапурскиот закон 
 • Услови и правила за продажба на налози 
 • Општи услови за вашата веб-страница на ICO

Врска / управување со вашиот надворешен правен советник 

МАРКЕТИНГ

Повеќе
 • Обезбедување стратегија за маркетинг на МЦК 
 • Создавање веб-страница за ICO
 •  Пребарување Engine Optimization (SEO)
 • Комуникациски план за веб-промени за да се оптимизира стапката на конверзија
 • Именување, дизајн на лого и дизајн со токни.
 • Упатства за слики и креирање шаблони за веб-страници, брошури и презентации на настани
 • Производство на објаснувачи на видео 
 • Избор на содржина 
 • Пишување содржина за веб-страница и брошура на ICO 
 • Создавање визуелни и дизајн за Бела книга
 • Визуелни брошури за една страница и маркетинг на една страница

ТЕХНОЛОГИЈА

Повеќе
 • Развој на паметен договор со користење на ERC-20 знак за вашиот ICO проект
 • Безбедносно тестирање на токенот, вклучувајќи извештај за безбедност на ревизија 

ПОВЕЕ

Повеќе
 • Употреба на ударот на главата на Малком Тан и био како советник во целата ваша документација за МЦК
 • Консултантски совети од член на тимот на Гравитас 

НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Меѓународна мрежа

СИНГАПУР

ХОНГ КОНГ

Кореја

ВИЕТНАМ

Малта

ШВАЈЦАРИЈА