Mitra sing cocog kanggo ICO / STO / IEO

Gravitas International kalebu kolam renang lan ahli industri, bisa nggawe ICO / STO / IEO komprehensif saka A nganti Z.

Mitra sing cocog kanggo ICO / STO / IEO

Gravitas International kalebu kolam renang lan ahli industri, bisa nggawe ICO / STO / IEO komprehensif saka A nganti Z.

Layanan Gravitas International
1
  • Nerbitake dokumen pendapat legal Singapura
  • Liaising karo penasihat pajak lan akuntansi kanggo strukture perusahaan
  • Penglibatan karo Otoritas Moneter Singapura
  • Persetujuan Sederhana Kanggo Token Mbesuk
  • Kebijakan privasi miturut ukum Singapura
  • Sarat lan Ketentuan Penjualan Token
  • Sarat lan Ketentuan Umum kanggo situs web ICO sampeyan
  • Hubungan / manajemen saran hukum eksternal
Advisory
  • Gunakake bedhil sirah lan bio Malcolm Tan minangka penasehat ing kabeh dokumentasi ICO
  • Saran konsultasi saka anggota tim Gravitas
Bisnis
  • Panasihat Tokenomics
  • Tulisan tulisan
  • Tulisan tulis
Teknologi
  • Pengembangan Kontrak Smart nggunakake ERC-20 Token kanggo proyek ICO sampeyan
  • Tes keamanan keamanan token kalebu laporan audit keamanan
Marketing
  • Penyediaan Strategi Pemasaran ICO
  • Nggawe situs web kanggo ICO
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Rencana komunikasi kanggo owah-owahan web kanggo ngoptimalake tingkat konversi
  • Ngatur jeneng, Desain logo lan desain Token.
  • Pandhuan imajinasi lan template desain kanggo situs web, brochure, lan presentasi acara ICO
  • Produksi panjelasan video
  • Pilihan konten
  • Nulis konten kanggo situs web lan brosur ICO
  • Titah visual lan desain kanggo Kertas Putih
  • Visual Brosur One-Pager Marketing lan nggawe desain

BUSINESS

More
  • Panasihat Tokenomics

  • Tulisan tulisan

  • Tulisan tulis

LEGAL

More
  • Nerbitake dokumen pendapat legal Singapura
  • Liaising karo penasihat pajak lan akuntansi kanggo strukture perusahaan
  • Penglibatan karo Otoritas Moneter Singapura
  • Persetujuan Sederhana Kanggo Token Mbesuk
  • Kebijakan privasi miturut ukum Singapura
  • Sarat lan Ketentuan Penjualan Token
  • Sarat lan Ketentuan Umum kanggo situs web ICO sampeyan

Hubungan / manajemen saran hukum eksternal

MARKETING

More
  • Penyediaan Strategi Pemasaran ICO
  • Nggawe situs web kanggo ICO
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Rencana komunikasi kanggo owah-owahan web kanggo ngoptimalake tingkat konversi
  • Ngatur jeneng, Desain logo lan desain Token.
  • Pandhuan imajinasi lan template desain kanggo situs web, brochure, lan presentasi acara ICO
  • Produksi panjelasan video
  • Pilihan konten
  • Nulis konten kanggo situs web lan brosur ICO
  • Titah visual lan desain kanggo Kertas Putih
  • Visual Brosur One-Pager Marketing lan nggawe desain

TEKNOLOGI

More
  • Pengembangan Kontrak Smart nggunakake ERC-20 Token kanggo proyek ICO sampeyan
  • Tes keamanan keamanan token kalebu laporan audit keamanan

LAMPIRAN

More
  • Gunakake bedhil sirah lan bio Malcolm Tan minangka penasehat ing kabeh dokumentasi ICO
  • Saran konsultasi saka anggota tim Gravitas

CLIENT KAMI

Jaringan internasional

SINGAPORE

HONG KONG

KOREA

VIETNAM

MALTA

SWITZERLAND